Tom Cruise er fortsat fremmedgjort fra sin datter, Suri Cruise.

En kilde fortæller, at ‘Mission: Impossible’-skuespilleren, 60, ikke har set sin 16-årige datter i meget lang tid og ikke er en del af hendes liv.

Filmstjernen bød Suri velkommen til verden, med sin daværende kæreste, Katie Holmes, i april 2006, men efter at parret splittede op, gik de fra hinanden i 2011, drev far-datter-duoen længere og længere fra hinanden.

Tom Cruise indrømmede i udskrifter fra sin æreskrænkelses sag fra 2012 mod ‘Bauer Media’, at han ikke havde set Suri i tre måneder efter at han og Holmes gik fra hinanden.

“Hør, når det er en skilsmisse … ændrer tingene sig,” sagde han til advokater i 2013. “Det er ikke en ideel scene. Det er ikke en ideel situation.”

Under en deponering for den samme $50 millioner-sag – som i sidste ende blev afgjort – indrømmede ‘Top Gun’-stjernen, at hans bånd til Scientology havde spillet en afgørende rolle i, hvorfor han blev adskilt fra sit barn.

På spørgsmålet om, hvorvidt Holmes havde forladt ham “Delvis var for at beskytte Suri mod Scientology”, svarede Tom på det tidspunkt: “Det var en af ​​påstandene, ja.”

I 2016 fik den kontroversielle kirke endnu en gang skylden, for at holde Tom og Suri adskilt, fordi medlemmerne ifølge dens regler er det forbudt at omgås ikke-troende.

Da hverken Suri eller Holmes var scientologer, kunne Tom angiveligt ikke have et forhold til nogen af ​​dem.

“Dette er hans tab, hans problem, hans problem,” sagde en kilde til Page Six dengang. “Han må være virkelig hjernevasket.”

Den tidligere scientolog ‘Leah Remini’ fortalte ‘The Post’ tilbage i 2020, at Scientology betragter Holmes som en “undertrykkende person”, som er en “fjende”, og derfor mener Tom, at han “ikke kan forbindes med Suri.”

‘King of Queens’-alunen, som har kæmpet for offentligt at afsløre Scientology Kirkens påståede ugerninger, spekulationer om Tom: “Jeg er sikker på, at hans masterplan er at vente, indtil Suri bliver ældre, så han kan lokke hende ind i Scientology og væk fra sin mor.”