Fans i fodboldtrøjerne havde svært ved at tro deres egne øjne. Nu forklarer han.

En overraskende vending i Parken søndag aften, hvor FCK fans fejrede en overbevisende 4-0 sejr over Lyngby, fandt en ekstra grund til munterhed.

Blandt de orangeklædte vagter kunne de nemlig spotte et velkendt ansigt – Anders Breinholt, bedst kendt fra ‘Natholdet’, som uventet havde iført sig arbejdsjakken for at tjene som vagt ved kampen.

Det skriver Her og Nu.

Denne sjove og usædvanlige situation vakte stor opmærksomhed blandt tilskuere, der ivrigt delte billeder af Breinholt i sin nye rolle på sociale medier.

En følger jokede med situationen ved at skrive, “Når man finder ud af, det måske alligevel var dumt at lukke Natholdet,” hvilket henviser til Breinholts tidligere rolle som vært på det populære aftenshow.

Men Breinholts vagtværn ved kampen var ikke et tegn på karriereskifte. I stedet var det et led i forberedelserne til hans nye talkshow ‘Breinholts’, som får premiere på Viaplay den 2. april.

“Den er god nok. Se mere af det hele på ‘Breinholts’ på Viaplay fra den 2. april,” forklarede Breinholt selv til en undrende følger.

For Breinholt, der er kendt som en dedikeret FCK-fan, var det ikke let at stå med ryggen til spillet og ikke kunne dele jublen med resten af tilskuerne, da FCK sikrede sig sejren.