Nu fortæller hun, at der er en fejl i programmet.

I en nylig artikel fra “Her & Nu” afsløres det, at der er opstået en fejl i TV 2’s populære dokumentarserie ‘Årgang 20’. Fejlen drejer sig om Maria Skødt Bek, der i programmet fejlagtigt er blevet præsenteret som hjemmegående. Denne oplysning har vakt forundring blandt seerne, især efter Maria blev spurgt på Instagram, hvordan hun tog beslutningen om at blive hjemmegående. Maria Skødt Bek klargjorde hurtigt misforståelsen ved at forklare, at hun aldrig har været hjemmegående, men derimod har været på barselsorlov fra sit arbejde som sygeplejerske, hvor hun modtog løn og barselsdagpenge.

Maria udtrykte på sin Instagram, at selvom hun nød sin barselsorlov, ville hun ikke egne sig til at være hjemmegående. Denne fejl i ‘Årgang 20’ har skabt en del debat og har fået Maria til at ønske at rette op på misforståelsen offentligt. Det understreger vigtigheden af nøjagtighed i mediefortællinger, især i dokumentarformater, hvor virkelige menneskers liv og valg bliver fremstillet.

‘Årgang 20’ er en serie, der følger en gruppe børn født i år 2000, hvor seerne får et indblik i deres liv gennem opvæksten. Serien har været populær for sin ægte og rå skildring af de medvirkendes liv og udfordringer. Fejlen med Maria Skødt Beks beskæftigelsesstatus viser, at selv i velmenende dokumentarprojekter, kan der snige sig fejl ind, som kan påvirke de portrætteredes omdømme og offentlige perception.