Nu giver den ikoniske skuespiller opdatering på kræftbehandlingen

Shannen Doherty er fortsat et symbol på udholdenhed og mod. For nylig gik stjernen fra Beverly Hills 90210 offentligt ud med opdateringer om sin kamp mod kræft og delte desværre nogle knusende nyheder med sine fans.

Dohertys kræft i brystet i fase fire har spredt sig til hendes hjerne. Hun besejrede kræft en gang, men blev igen diagnosticeret i februar 2019. Siden da har hun dokumenteret sin rejse og taler åbent om de udfordringer, livet med kræft medfører.

Tirsdag lagde Doherty en video på sin Instagram-profil, hvor hun modtager behandling, mens tårer fylder hendes øjne. Underteksten på videoen begynder med, “12. januar 2023.”

“Den 5. januar viste min CT-scanning, at der var metastaser i min hjerne. Videoen fra i går viste processen med at blive tilpasset masken, som man bærer under strålebehandling mod hjernen,” stod der i underteksten. “Den 12. januar fandt den første runde af strålebehandling sted.

“Min frygt er åbenlys. Jeg er ekstremt klaustrofobisk, og der skete meget i mit liv,” skrev Doherty, 52. “Jeg er heldig, da jeg har fantastiske læger som Dr. Amin (Mirhadi) og de fantastiske teknikere på Cedar Sinai. Men den frygt… uroen… timingen af det hele… Dette er, hvad kræft kan se ud som.”

Dagen før havde hun lagt en tilbageblik-video fra januar, hvor hun blev tilpasset en termoplastisk maske, der dækkede hendes ansigt og hals.

Dohertys venner viste deres støtte og lagde opmuntrende beskeder. Instruktør Kevin Smith sendte hende en rørende besked og kaldte hende sin “uundværlige ven.”

“Hepper på dig, min uundværlige ven. Du har været sådan en frygtløs fighter hele dit liv, så det er forståeligt, at du er lidt bange en gang imellem. Men når de øjeblikke går, lad da den uovervindelige Doherty-ånd tage over igen. Jeg elsker dig så meget, min Mallrat,” skrev han.

Shannen Doherty i 2019. Foto: Gettyimages

Sarah Michelle Gellar var blandt dem, der viste deres støtte til den tidligere Charmed-medskuespillerinde.

Doherty lagde selv en række billeder fra hendes venner, herunder Gellar, og takkede dem for deres enorme støtte. I et tidligere opslag beskrev skuespillerinden sin mor som “et fyrtårn af lys, en uudtømmelig kilde til støtte og kærlighed, og en af mine yndlingsmennesker.”

Efter hendes første diagnose i 2015, sagsøgte Doherty sin tidligere manager for at efterlade hende uden sygesikring, hvilket forsinkede lægernes diagnosticering af hendes brystkræft. Det blev senere afsløret, at hun har indgået et forlig.

Vi håber inderligt, at Shannen Doherty vil komme sejrrig ud af sin kamp mod kræft.