Den folkelige havemand er snart tilbage i bedste sendetid

I august 2020 kom nådestødet.

På direkte TV offentliggjorde den 77-årige Søren Ryge, at han efter 28 år ville trække sig tilbage fra jobbet som TV-underholder og haveekspert.

I næsten tre årtier har Ryge underholdt og undervist de interesserede seere i havearbejde, når programmet ‘Søren Ryge Direkte’ kunne byde velkommen indenfor i havemesterens hjem på Djursland.

Allerede dengang afviste den piberygende planteelsker dog ikke, at han ikke kunne finde på at dukke op i såkaldte ‘båndede’ programmer.

Og det er netop her at seerne der savner at se Søren rode rundt i jorden, kan glæde sig.

Den anden sæson af programmet ‘Giv os naturen tilbage’ er i fuld gang på DR, hvor Frank Erichsen, som danskerne kender fra programmet ‘Bonderøven’, kæmper for at få mere grøn natur tilbage i det danske land.

I løbet af programmets adskillige afsnit har Erichsen talt med alt fra godsejere til børnefamilier, om hvordan flora og fauna igen kan springe op på ny i landet.

Onsdag aften løber det nyeste afsnit over skærmen – og her kunne ‘bonderøven’ i afsnittets afsluttende minutter afsløre næste uges helt specielle gæst: Søren Ryge.

– Det er en grundholdning til, hvad der er pænt og mindre pænt. Lad være med at klippe det hele, kan man høre Søren Ryge fortælle, som teaser for næste uges afsnit, fortæller Newsner Danmark.

‘Giv os naturen tilbage’ kan ses hver onsdag kl. 20.00 på DR, eller genses på DR’s hjemmeside.