Myndighederne har taget et pant på 612.655 kroner i stjerneskuespillerens hus.

Dejan Cukic vandt i 2018 en Bodil-pris for bedste mandlige hovedrolle, da han spillede ludomanen Claus i spillefilmen “Fantasten”.

Han er kendt for alt fra Krummerne til Anna Pihl på TV 2. Men man kan som bekendt ikke betale sin regninger med stjernestøj.

Og det mærker skuespilleren Dejan Cukic, 56, nu på den hårde måde.

Mandag tog Skatteforvaltningen i Herning, der står for den centrale inddrivelse af skyldig skat og andre offentligt regninger, nemlig et enormt pant i Cukics fritidshus i Nykøbing Sjælland. 

Huset er ikke hans primære bopæl.

Det er derimod en lejlighed på Frederiksberg, der ifølge de offentlige registre er en lejebolig ejet af supermarkedskæden Salling Group. Og som han deler med kæresten gennem mere end 30 år, Carina Holm.

Ifølge dokumenter fra tinglysningen lyder gælden på 612.655 kroner, som skat altså nu forsøger at sikre med pantet i huset.

Sælger skuespilleren det, skal myndighederne have deres penge, før han eventuelt får noget ud af salget.

I værste fald kan Skat også sende huset på tvangsauktion.

Netop sådan købte Dejan Cukic for præcist et år siden ejendommen under en tvangsauktion, hvor han bød 1.480.000 kroner og vandt budkrigen.

Det er dog uvist, hvordan gælden til det offentlige er opstået.

Men et tjek af de seneste regnskaber fra skuespillerens private selskaber afslører imidlertid, at det her kniber gevaldigt med at tjene penge.

Der er ingen indtjening af betydning, mens et af selskaberne slæber rundt på en stor gældspost.

Den ligger i firmaet Northern Light Pictures ApS, der har en “anden gæld” end bankgæld på 1.567.589 kroner. Gælden betyder, at egenkapitalen i selskabet i dag er negativ med meget tæt på samme beløb.