Nu deler Natascha Linea god råd til andre forældre.

Reality-stjernen fra ‘De unge mødre’ Natascha Linea Karup Jensen er netop gravid med sit fjerde og femte barn.

Det har ifølge hende selv fået rigtig mange til at spørge, hvordan hun dog vil kunne klare at være mor til fem børn under ti år.

Derfor har hun samlet sine aller bedste råd til forældre, ud fra de erfaringer som hun har tilegnet sig.

Men det er ikke alle rådene, som falder i god jord hos hendes følgere.

Især Natascha Lineas råd til at overkomme den store byrde, såsom madpakker kan være i hverdagene, vækker stor debat.

“Jeg brugte hver aften på at smøre madpakker, og jeg hader det. Madpakker er seriøst noget l*rt. Derfor prøvede jeg et lille forsøg på at lave en madpakke og fryse den ned for at se, hvordan den blev, når den blev tøet op igen Jeg blev virkelig positivt overrasket, for konsistensen var som normalt, og smagen fejlede heller ikke noget,” skriver Natascha Linea på Instagram og fortsætter:

“Så derfor begynder jeg nu også på at smøre madpakker hver søndag til hele ugen for så at fryse dem ned og tage to op hver dag. På den måde skal jeg kun tilføje snacks til madpakken, og jeg sparer virkelig meget tid i hverdagen, da jeg ikke skal stå og smøre madpakker hver evig eneste dag.”

Det er dog langt fra alle Natascha Lineas følgere, som er imponeret over madpakke-løsningen.

Mange følger er uforstående overfor, at hun ikke i stedet for, får børnene til at selv smøre deres madpakker, og enkelte følgere betvivler, at madpakkerne er lækre, når de har været en tur i fryseren. Men det mener Natascha Linea dog, at de stadigvæk er.

Flere tricks i ærmet

Den unge mor har dog flere tips og tricks oppe i ærmet. Hun er heller ikke vild med at lave aftensmad, så det får hun nu udefra, så det bare skal varmes op.

Derudover er det ikke kun madpakkerne, hun gør klar til hele ugen.

“Jeg synes, jeg brugte meget tid i hverdagen på at finde tøj til drengene, og hvis jeg nu for eksempel var for træt om aftenen til at pakke deres tøj til næste morgen, fik jeg det ikke gjort. Og så havde vi en lidt mere stresset morgen dagen efter. Derfor har jeg købt 10 foldekasser i jysk, og hver weekend pakker jeg 5 sæt tøj til hvert barn. Så jeg hele ugen har tøj til dem, og de bare skal tage deres kasse og tage tøjet på,” skriver Natascha Linea i sit opslag på Instagram.

Det trick er hendes følgere lidt mere begejstrede for end madpakke-tricket.