For første gang taler Camilla ud om utroskabsrygterne.

I onsdags til det store Reality Awards 2023 viste Camilla Framnes sin nye kæreste frem, og det har sat skub i rygterne om, at der har været en slags overlap med eksmanden.

Nu reagerer hun på rygterne.

Kender hinanden fra tidligere

Vi kender hinanden fra tidligere, og der er simpelthen bare opstået magi.

Sådan sagde Camilla Framnes blandt andet om sin nye kæreste, Dennis, da hun til Reality Awards 2023, da hun viste ham frem for første gang.

Men annonceringen af det nye forhold har fået fans til at undre sig. De spekulerer i, om parret allerede sås, inden “De unge mødre”-idolet i september meldte ud, at hun var blevet skilt fra eksmanden, Kevin Larsen.

Blandt andet fordi Framnes forklarede skilsmissen med disse ord:

– “Det har ikke været nogen hemmelighed, at jeg ikke har haft det supergodt den seneste tid. Det har der været flere forskellige årsager til, men efter et stort tillidsbrud, som jeg ikke har kunne rejse mig fra igen, danner Kevin og jeg ikke længere par, vi er blevet skilt.”

De rygter forsøger Camilla Framnes nu at mane til jorden igen.

Det gør hun i en længere tekst på Instagram, hvor det omtalte tillidsbrud nu får en ejermand.

– “Det er ingen hemmelighed, at min familie har været igennem noget af en turbulent tid efter i sommer. I september offentliggjorde jeg, at jeg var blevet skilt fra Kevin, grundet endnu et tillidsbrud, jeg ikke kunne tilgive. Sidenhen har der været utroligt mange beskyldninger med mere sendt min vej.”

Reality Awards-værten fortæller herefter, at hun først havde besluttet at klappe i om rygterne, men nu alligevel har valgt at kommentere på dem.

– Der er grænser for, hvad vi som familie skal stå for skud for, forklarer hun.

Forklarer tidslinjen

Spekulationerne har fået Camilla Framnes til at fremvise en tidslinje for breakup’et og skilsmissen fra Kevin og den spæde start for forholdet til den nye flamme, Dennis.

“Fakta er, at Kevin og jeg går hver til sit i juli og blev skilt,” skriver hun.

“Jeg begynder sidst i august at tale med en fra gamle dage (Dennis, red.), og sidenhen har det udviklet sig til noget rigtig dejligt, og nu er han blevet min kæreste.”