Nu er der opdatering på den sygemeldte politiker.

Rasmus Jarlov (K), kendt for sit arbejde i Folketinget, vil forblive på sidelinjen i yderligere otte uger, hvilket forlænger hans allerede igangværende sygemelding.

Det skriver B.T.

Udviklingen blev bekræftet af Mona Juul, gruppeformand for De Konservative, som understregede respekten for Jarlovs privatliv og beslutningen om ikke at offentliggøre sygdommens natur.

“Jeg ved, at det går fremad. Men Rasmus har valgt ikke at sige, hvad han er sygemeldt for, og det respekterer jeg selvfølgelig,” udtalte Juul til Ritzau.

Siden den 9. januar har Jarlovs fravær været mærkbart i Folketinget, hvor hans initiale sygemelding var antaget at vare omkring en måned. Med nyheden om forlængelsen træder en ny æra ind for De Konservative, som nu må navigere uden en af deres nøglespillere på holdet.

Mens Merete Scheelsbeck (K) tidligere har vikarieret for Jarlov, er der nu annonceret et skifte i stedfortræderpositionen.

Tina Cartey Hansen (K) overtager roret, hvilket markerer hendes debut som folketingsmedlem. Dette skifte bringer et nyt ansigt og potentiale til De Konservatives rækker i en tid med fornyelse og udfordringer.

Opdateres…