Prinsesse Dianas kjoler skal på auktion: De forventes at indbringe millioner

Prinsesse Diana var en beundret og elsket prinsesse. Desværre satte en omdiskuteret trafikulykke en stopper for hendes liv i en ung alder på 36 år. Hun døde d. 31 August 1997.

Prinsesse Diana levede et liv i søgelyset gennem ægteskabet med tronfølgeren Prins Charles.

Ægteskabet tiltrak sig megen opmærksomhed fra verdenspressen dengang, og til tider er det stadig et emne, der bliver diskuteret den dag i dag.

Opmærksomheden omkring hende sluttede heller ikke, da de blev skilt i 1996. Dele af hendes liv blev for nyligt portrætteret i spillefilmen “Spencer” med Kristin Stewart i hovedrollen, som Prinsesse Diana. Filmen udkom i 2021.

Titlen til filmen kom, fra efternavnet Prinsesse Diana bar, inden hun blev gift ind i den britiske kongefamilie. Og den anmelderroste film gav på ny opmærksom omkring Prinsesse Dianas liv og livet i kongehuset.

Denne gang er det ikke hendes person, der er i fokus, men hvad hun havde på. Kjoler fra hendes garderobe skal nemlig sælges på auktion. Det skriver blandt andet Daily Mail.

Prinsesse Diana blev især populær på grund af hendes store engagement i velgørende formål. Og hendes popularitet afspejler sig måske også i den forventede pris på kjolerne.

Der er tale om tre kjoler, som ikke er set i over 30 år af offentligheden.

Det drejer sig om en kjole skabt af Bruce Oldfield, som forventes at indbringe det største beløb, samt to kjoler skabt af Catherine Walker.

Sammenlagt forventes de at indbringe et beløb i omegnen af 544.000 pund eller omkring 4,7 millioner kroner.

Med en sådan pris kan det næsten kun siges, at Prinsesse Dianas popularitet lever i bedste velgående. Og dem der har råd, kan altså nu forsøge at få ejerskab over en kjole, som Prinsessen har båret.