Sponsoreret indhold

Hollywood er kendt for sine glamourøse stjerner, strålende fester og ikke mindst de mange romantiske forhold, der opstår mellem skuespillere og andre kendisser. Nogle gange overrasker disse datinghistorier os, og nedenfor vil vi se nærmere på fem af de største datingoverraskelser i Hollywood.

Angelina Jolie og Billy Bob Thornton
I år 2000 overraskede Angelina Jolie og Billy Bob Thornton verden, da de pludselig blev et par. Parret, der mødte hinanden på settet af filmen “Pushing Tin,” blev lynhurtigt gift i Las Vegas og blev kendt for deres ekscentriske kærlighedsytringer, såsom at bære hinandens blod i små halskæder. Selvom forholdet kun varede i tre år, går det stadig ned i historien som et af de mest overraskende par i Hollywood.

Tom Cruise og Katie Holmes
Et andet par, der chokerede verden med deres forhold, var Tom Cruise og Katie Holmes. Parret begyndte at date i 2005 og blev hurtigt forlovet. Cruise erklærede sin kærlighed til Holmes ved at hoppe op og ned i sofaen under et interview med Oprah Winfrey, hvilket gik viralt. Parret blev gift i 2006 og fik en datter sammen, Suri Cruise. De gik dog hver til sit i 2012, men deres forhold er stadig en af de mest omtalte i Hollywood.

Ashton Kutcher og Demi Moore
Ashton Kutcher og Demi Moore var et overraskende par, da de begyndte at date i 2003. Deres aldersforskel på 15 år vakte opsigt, men parret lod sig ikke påvirke og blev gift i 2005. I 2011 kom der dog problemer i paradis, og Kutcher og Moore besluttede at gå fra hinanden. Selvom deres forhold ikke holdt, vil deres overraskende romance altid blive husket.

Ryan Gosling og Sandra Bullock
En anden overraskende romance i Hollywood var mellem Ryan Gosling og Sandra Bullock. Parret mødte hinanden under indspilningerne af filmen “Murder by Numbers” i 2002 og indledte et forhold, der varede i cirka et år. Med en aldersforskel på 16 år var dette par en overraskelse for mange, men deres kemi var tydelig både på og uden for skærmen.

Scarlett Johansson og Sean Penn
Scarlett Johansson og Sean Penns kortvarige forhold i 2011 vakte stor opmærksomhed. Parret, der havde en aldersforskel på 24 år, blev set sammen på en række events og fester, men deres forhold varede kun i et par måneder. Til trods for den korte varighed er dette forhold stadig et af de mest omtalte i Hollywood.

Disse fem datingoverraskelser i Hollywood viser, at kærlighed kan opstå mellem de mest uventede par. Hvad enten det er aldersforskelle, uforudsete møder eller excentrisk adfærd, er det tydeligt, at Hollywoods romantiske historier fortsat vil overraske og fascinere os.

Udarbejdet i samarbejde med FindEnKaereste.dk
Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med de gode folk fra FindEnKaereste.dk.

Hvis du ikke kender FindEnKaereste.dk, kan vi fortælle, at der er tale om en platform, hvor du kan finde hjælp til at finde kærligheden.

På platformen finder du blandt andet oversigter over de bedste dating sider samt de bedste dating apps.