Kongehusets seneste video har fået danskerne til at undre sig.

Amalienborg blev søndag indhyllet i julestemning, da Prins Christian trådte i rampelyset og tændte det tredje lys i adventskransen i kongehusets digitale julekalender.

Den unge prins, der var i hovedrollen i den seneste video, blev fanget på kongehusets Instagramprofil, hvor han delte et hjertevarmt øjeblik fra Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

“Glædelig tredje søndag i advent. Nu er der kun en uge til juleaften, og det tredje lys i Kongehusets adventskrans tændes i dag af Hans Kongelige Højhed Prins Christian,” lød teksten til opslaget.

Observante følgere bemærkede den subtile rækkefølge, hvori medlemmerne af kongefamilien tændte adventslysene. Dronningen indledte serien, fulgt af kronprinsen, og i det seneste afsnit overgav Prins Christian stafetten, der fører os tættere på juleaften.

“Jeg elsker det slet skjulte budskab der sendes. Dronningen tænder det første lys. Kronprinsen tænder det andet. Prins Christian tænder det tredje. Det viser rækkefølge af regenter. Hvem vil mon tænde det fjerde lys” lyder en kommentar, mens andre beskriver Prins Christian som “en flot ung mand med karisma.”

Med juleaften blot en uge væk er spændingen om, hvem der vil tænde det fjerde lys, intensiveret.

Kongehusets digitale julekalender fortsætter med at sprede glæde og julemagi online, mens vi venter på at se, hvem der vil afslutte denne royale stafet i festlighedens navn.