Den tidligere deltager i det populære underholdningsprogram har nu været for en domstol.

I en sag der involverer en tidligere ‘X Factor’-deltager, der deltog i et voldsomt overfald på en 7-Eleven-ekspedient sammen med to mænd, er der nu faldet dom.

Kvinden er blevet kendt skyldig i grov vold og straffes med fire måneders betinget fængsel og 100 timers samfundstjeneste, oplyser Københavns Byret til Ekstra Bladet.

Overfaldet fandt sted i december sidste år, hvor de tre tiltalte, der havde indtaget mindst 12 genstande alkohol, gik ind i butikken for at købe cigaretter. En tumult opstod, og episoden blev fanget på overvågningsvideo.

Ifølge anklageren blev gruppen beskyldt for tyveri, hvilket førte til et voldsomt optrin. Ekspedienten forsøgte at få dem ud af butikken, men situationen eskalerede, og de to mænd begyndte at kaste med genstande og sparke ekspedienten, mens kvinden tog del i overfaldet.

I retten blev der afspillet en video, der tydeligt viste den voldsomme episode. Anklageren krævede fængselsstraffe på fem til seks måneder, men retten idømte fire måneders betinget fængsel og samfundstjeneste til alle tre tiltalte.

Både kvinden og de to mænd skal ligeledes betale sagens omkostninger. Anklageren gik efter en højere straf, da han mente, at episoden faldt ind under grov vold ifølge straffelovens paragraf 245, stk. 1. Dog valgte retten en mildere vurdering, da kvinden erkendte vold efter straffelovens paragraf 244.