Hvis du så så med, da det var Thomas Blachmans tur til ‘Six Chair Challenge’ i X Factor, så så du helt bestemt også deltageren Rosita Bramsen.

Sangerinden blev en af de udvalgte, som Thomas Blachman gav en stol, og som fik lov til at komme med videre til næste runde af X Factor, hvor de altså er snublende tæt på de første live shows.

Når Rosita Bramsen står på scenen og åbner op for sin vokal, kan man tydeligt mærke, at det er en kvinde, der blotter sin sjæl. Det er dog ikke kun på scenen, at Rosita ‘blotter sig’ for på Instagram er Blachmans udvalgte bestemt heller ikke bange for at vise sig frem uden en trevl på kroppen.

Man skal ikke langt ned i Rosita Bramsens feed, før man finder hende, som gud har skabt hende. På en række billeder står hun blandt andet med noget sexlegetøj, og når man scroller videre kommer der billeder, hvor hun viser sig selv i sin ‘fødselsdagshabit’.

Til disse billeder skriver Rosita: “Jeg udforsker min seksualitet. Det er skønt og befriende,”

Du kan se de nævnte billede på Rosita Bramsens Instagram-profil her.

Ønsker du at se hele Rosita Bramsens Instagram-feed, skal du blot følge dette link.

X Factor er nu færdige med ‘Six Chair Challenge’ og det betyder, at det blot er en bootcamp, der adskiller Rosita Bramsen og resten af dette års deltagere fra et plads i det første live show.