Den skønne komiker deler en hjerteskærende historie om den vilde fortid.

Det er de fleste, der kan nikke genkendende til, at livet bærer præg af opture og nedture. 

Men det er de færreste, der har stiftet bekendtskab med psykiatrisk afdeling. 

Men det måtte den evigt populære komiker sande, at hun har. 

Det løfter hun sløret for i talkshowet ‘Deja-vu med Frøkjær’ der ruller over skærmen på TV2 Charlie. 

Og hvis man skruer tiden næsten 10 år tilbage, og smutter en tur om back-stage på Smuk Festival, hvor Linda P. er på programmet, men er brudt fuldstændig sammen, så finder du konsekvensen af at have kørt hendes krop alt for hårdt. 

Hun lægger heller ikke skjul på, at hun havde et alt for stort forbrug af stoffer og alkohol, og det til sidst ramlede sammen bag scenen på Smuk Festival: 

“Søde Mick Øgendahl tager min hånd, og siger: ”Jeg tror, vi skal tage på psykiatrisk afdeling.” Så kørte vi derhen, og det var meget befriende i det øjeblik jeg kom, fordi jeg kunne give helt slip. Det var okay, at jeg ikke var fattet. Og så snakkede jeg med en læge, der sagde: ”Det er meget hårdt for din krop, alt det her. Måske du skulle snakke om, hvordan du har det. Hvad er grunden til alle de her ting?”, fortæller en hudløs ærlig Linda P. i programmet. 

Og hun endte da også med at tilbringe et døgn på psykiatrisk afdeling, før hun sammen med hendes bekendte, besluttede sig for at vende tilbage og gøre en god figur igen. 

Stofferne og alkoholen blev prompte lagt på hylden. 

Linda P. afslørede desuden, at hendes misbrug skete i kølvandet på hendes fars død tilbage i 2011. 

Men fra sommeren 2013 var det et overstået kapitel, og sidenhen er kun blevet til et par tilbagefald. Ellers har hun de seneste mange år levet både uden alkohol og stoffer.