Nu deler han sin historie i ny bog.

Nicki Pedersen, den danske speedwaylegende kendt for sin hårde kørsel på banen, har netop frigivet sin nye bog “Knallertkongen – et liv uden bremser”, hvor han uden filter dykker ned i sit tumultariske privatliv, karriere og de skandaler, der har fulgt ham uden for banen.

En af bogens mest rystende afsløringer er Pedersens utroskab under sin daværende forlovedes graviditet.

Det skriver B.T.

Historien om hans hemmelige forhold til en polsk stripper, mens han og Anne Mette ventede deres andet barn, tegner et billede af en mand fanget i et dobbeltlivs kaos.

Pedersens ærlighed bringer læserne bag facaden af den mangedobbelte verdensmesters offentlige persona. Han detaljerer, hvordan hans forhold til Anne Mette var begyndt at krakelere, netop som de forberedte sig på at byde et nyt medlem af familien velkommen.

Imens lod Pedersen sig forføre af eventyret i Polen, hvor en ny flamme ventede.

Affærens kulmination fandt sted under en tur til Rzeszow for en testdag, hvor Pedersen og den polske kvinde delte en intim middag, der ledte dem tilbage til hans hotelværelse.

“Jeg er lige blevet far til Mikkel, men jeg overvejer at forlade hans mor, fordi jeg er forelsket i en anden. Hold nu kæft en rodebutik mit liv har udviklet sig til. Jeg lever hele tiden et dobbeltliv, hvor det gælder om at holde tungen lige i munden. Der er så mange ting, jeg ikke kan sige derhjemme. Så mange ting, jeg skjuler, når jeg er hjemme hos Anne Mette og børnene,” reflekterer Pedersen i bogen over de valg, der drev ham længere væk fra familien.

Situationen kompliceres yderligere af den polske kvindes svære forståelse for Pedersens forsøg på at balancere sit nye forhold med hensynet til sin eksisterende familie. Denne indre konflikt kulminerede i en truende adfærd fra den nye kærestes side, hvilket efterlod Pedersen i et følelsesmæssigt kaos af lettelse og skam, da forholdet endelig endte.

Udgivelsen af “Knallertkongen – et liv uden bremser” falder sammen med Pedersens fortsatte karriere på speedwaybanen og hans rolle som dansk landstræner. På trods af de personlige udfordringer, der er beskrevet i bogen, er Pedersen stadig en højt respekteret figur i sportens verden.