Skuespilleren har allerede international erfaring.

Den danske Thue Ersted Rasmussen skal nemlig medvirke i den nye sæson af den populære fantasy-serie ‘Shadow and Bone’. Det fortæller StreamingGuide.kino.dk.

Det har skuespilleren nemlig afsløret på Instagram, hvor han skriver:

“d. 16. Marts, kommer sæson 2 af Shadow & Bone på Netflix, hvor Thuefar spiller med. Kan ikke dele noget om rollen endnu, men jeg glæder mig til at dele det med jer. Et ordentligt rabalder.”

Dog er internationale film og serie ikke helt ubekendt for den 37-årige danske skuespiller.

I 2021 spillede han skurken Otto i Hollywood-filmen ‘Fast & Furious 9, hvor han delte scener med blandt andet skuespiller såsom: ‘Vin Diesel’, ‘Charlize Theron’ og ‘John Cena’. Mens han også har gæsteoptrådt i et afsnit af serien ‘FBI: International’.

Egentlig skulle Thue Ersted Rasmussen oprindeligt have medvirket i den 2. sæson af ‘The Witcher’, men på grund af Covid-19 pandemien blev skuespilleren dog forhindret.

Men nu får Thue sin Netflix-debut.

Netflix-serien er baseret på en meget populær bogserie og udspiller sig i det såkaldte Grisha univers, hvor mærke kræfter konspirerer mod den forældreløse kartograf Alina Starkov, da hun kommer til at frigive ekstraordinær kraft, som kan ændre hendes krigshærgede lands skæbne.

I ‘Shawdow and Bone’ gør Thue Erstad en anden dansk skuespiller selskab.

Nemlig ‘Den som dræber’-stjernen Simon Sears, var således en del af seriens første sæson, men hvorvidt han deltager i sæson 2, vides ikke endnu.

Thue Ersted Rasmussen er i Danmark mest kendt for sine roller i serierne ‘Sunday’ og ‘Sygeplejerskeskolen’.

Det vides dog ikke hvilken rolle den nye tilkomne dansker har fået, eller hvor meget skærmtid det bliver til.

‘Shadow and Bone’ sæson 2, får premiere den 16 marts på Netflix.