Nu deler hun historien.

En køretur var nær endte katastrofalt for den 37-årige danske musiker Kat Stephie.

Hun kom således kørende igennem en for hende ukendt skov, hvor hun i et sving mistede herredømmet over sin bil og var lige på vej ind imod et stort træ.

Hun erkender, at hun da troede, at det var forbi.

“Jeg troede sgu, at det var ovre lige der, da jeg ikke kunne styre bilen og var på vej ind imod træet,” siger hun Ekstra Bladet.

Heldigvis formår hun i sidste øjeblik at dreje fra og dermed undvige træet. Både hun og bilen slap derfor næsten uden men.

“Jeg kan ikke forklare, hvordan jeg ikke ramte det. Men jeg fik ved hjælp af våde blade, grus og skovbunden styr på bilen. Det var virkelig chokerende. Jeg slap uden mén, og det gjorde bilen næsten også.”

Stephie, som danskerne stiftede bekendtskab med, da hun dominerede hitlisterne med resten af Sukkerchok, fortæller til Ekstra Bladet, at ulykken skete i sidste uge, og at hun i dag er helt okay.

Hun ønsker dog at sende en stor tak til især forsikringsselskabet Tryg for at have hjulpet hende igennem et øjeblik med panik.

Har man glemt, hvordan Sukkerchok lyder, når de optræder, kan man tænde for tv’et den 26. december på DR 1, når “Året der gik” sendes.

Her optræder Kat Stephie sammen med sine bandkollegaer Malene Qvist og Inez Gavilanes sammen med Tessa, der har lånt omkvædet fra Sukkerchoks hit ”Hvor som helst – når som helst.”