Nu er han også braget frem i Kina, hvor han nu ligger nummer et på hitlisten.

Martin Jensen, der er et af de største DJ-navne i verden og en af de få danske DJ’s, der har formået at gøre drømmen til virkelighed og blive en international succes, brager lige nu ind på hitlisterne i Kina. Der er denne gang tale om singlen “Dancing Type”, der i april måned blev tilføjet på flere af verdens største EDM-lister på streamingtjenesterne. Nu er singlen udgivet i Kina og debuterer som nr. 1 på QQ Music EDM-charten – Kinas største hitliste inden for EDM.

Det oplyser HAVE Kommunikation i en pressemeddelelse.

“Dancing Type” udgives af One Seven i Norden og på selskabet Smash The House (som er ejet af verdensstjernerne Dimitri Vegas & Like Mike) i resten af verden – undtagen Kina, hvor Sony’s EDM-selskab Liquid State står for udgivelsen.

Foto: Morten Rygaard

Martin Jensen selv er begejstret for modtagelsen af sin nyeste single i Kina:

“Det er helt fantastisk at se“Dancing Type” gå ind som nr. 1 på Kinas største EDM-hitliste. Et nr. 1 hit, er altid en meget speciel følelse at opleve, men at opleve det i et af verdens største musikmarkeder i en tid, hvor der bliver udgivet mere musik end nogensinde før, er stort. Jeg er glad for at se det ske for “Dancing Type”. Det er en dance/pop single, som jeg synes, den slags skal skæres, som er bygget i lyden af 2024, men med mange af de samme gode elementer i sangskrivningen, som også virkede rigtig godt på mine første single-udgivelser. Jeg er som altid super taknemmelig for alle dem, der lytter med.”

Med et nyligt annonceret show på Tomorrowland i Belgien, Ushuaia-scenen på Ibiza samt store udgivelser med nye stjerne-collabs i release-planen, er der masser i vente i år 2024 for den danske DJ-stjerne.

International hitmager
Det er ikke første gang, at den 32-årige hitmager og producer modtager international anerkendelse. Martin Jensen står bag utallige verdenshits – heriblandt “Solo Dance”, der for alvor kapitulerede ham ud på de internationale hitlister og tydeliggjorde, at DJ-scenen havde fået en ny superstjerne. Singlen opnåede en imponerende 23. plads på Spotifys Global Top 50 chart over de mest populære sange på verdensplan og blev dermed et af de største hits fra Danmark i de senere år. Med top-20-placeringer i 17 lande og en 1. plads på UK Singles Chart blev ”Solo Dance” Martin Jensens store internationale gennembrud. Da nummeret var på sit højeste, havde det over 1 million daglige streams. Singlen har opnået platincertificering i b.la. Canada, Frankrig og Tyskland, 2 x platin i Italien og UK, 3 x platin i Danmark, 4 x platin i Norge og hele 8 x platin i Sverige. Singlen har i dag over 750 millioner streams – alene på Spotify-platformen.

Martin Jensen har fire gange helt enestående entreret årslisten over de 100 bedste DJs i verden hos det verdensførende magasin for clubmusik ‘DJ Mag’, og han kan samtidig bryste sig af at have udgivet musik med nogle af planetens største kunstnere som Rita Ora, Ava Max, Sigala, Katy Perry, Cardi B, Jason Derulo, James Arthur, The Vamps, Timmy Trumpet og Ed Sheeran. “Nobody” med James Arthur har i dag over 239 millioner streams på Spotify, og remixet af “Day ‘N’ Nite” med Stefy De Cocco og Ben Hamilton har over 96 millioner streams. Martin Jensens sange er så populære på Spotify, at han har genereret mere end – ekstreme – 3 milliarder streams i alt.