En dansk humørbombe havde affærer med minimum 12 forskellige kvinder – Nu taler én af dem ud

Det er blevet til mange spændende og afslørende anekdoter igennem årene, når værten Maria Jencel har inviteret gæster ind bag mikrofonen i hendes podcast ‘112 for knuste hjerter’.

Her har en lang række kendte danskere fortalt ærligt om hårde tider i kærlighedslivet, der involverer alt fra hårde break-ups til sågar partnere der er afgået ved døden.

Men det seneste afsnit har især skabt stor interesse blandt de tusindvis af lyttere.

Denne uges gæst hos Maria Jencel er komikeren Sofie Hagan, der fortæller om en personlig hændelse, der fandt sted i 2010.

Den dengang-21-årige kvinde der endnu ikke havde slået sine folder i komikerbranchen, mødte en mandlig komiker i slut-tyverne.

Historien tager for alvor fart, da hun og nogle veninder tager på bar, hvor den ukendte mand tog med. Her fortalte han den unge Hagan, at han fandt hende interessant og lækker, hvilket slog luften ud af Sofie.

– Jeg var allerede forelsket og sådan ”det her er det vildeste øjeblik i mit liv”. Og så sagde han: ”Min kæreste var mig utro for nylig, og jeg sagde godt nok, jeg kunne tilgive hende, og det tror jeg faktisk ikke, jeg kan. Medmindre vi står lige, så kan jeg redde mit forhold”. Og jeg tænkte ”den stakkels mand”, forklarer hun.

Efter at have tilbragt natten intimt sammen, fortæller manden at han ikke kun ønsker at han og Hagan skal være et ‘one night stand’, men at de skal tage det næste skridt. Hun bliver særligt betaget af at han bliver ved med at fortælle hende, hvor sjov og underholdende hun er.

De to nyforelskede vælger derfor at begynde et romantisk forhold, men interessen for Hagan faldt åbenbart hurtigt – medmindre hun ønskede at ses med andre venner, hvilket han kunne skælde hende ud for.

Pludselig dukkede hans kæreste op

På daværende tidspunkt havde Hagan ikke tænkt over, at der var en anden kvinde i kærestens liv, før hende selv.

Men en dag havde hun intet valg – for den fremmede kvinde dukkede op foran hendes dør.

Men hvad hendes kærestes ‘eks’ havde at fortælle, kom bag på selv hende.

Den fremmede kvinde kunne fremvise kærlige beskeder fra mandens telefon der var sendt til hverken hende eller Hagan, men derimod en helt tredje. Kvinden havde siden da snuset rundt på Facebook, og fundet frem til den tredje mystiske kvinde – en cirka 17-årig teenager.

– På det her tidspunkt har han fået øje på, at jeg sidder alene med hans kæreste og snakker. Og han har de her dræberøjne. Hvis han kunne slå mig ihjel lige der, så havde han slået mig ihjel. Han har allerede gjort det meget, meget klart, at hvis jeg fortæller nogen som helst, at vi er sammen, så kunne han i hvert fald sørge for, at jeg ikke optrådte i København igen, uddyber Hagan i den chokerende fortælling.

Hagan tager efterfølgende kontakt til den tredje kvinde, og opdager efterfølgende at manden har lavet samme min-kæreste-har-været-mig-utro-trick med i hvert fald 12 kvinder.

Siden det seneste afsnit af ‘112 for knuste hjerter’ ramte podcastuniverset, hvori Hagans hjerteknusende fortælling kunne høres, har der været banken på vandrørene og forstørrelsesglassene fundet frem blandt lytterne, der ønsker at finde svaret på hvem den mystiske komiker er.

Du kan høre Jencels seneste afsnit her: