Komikeren Andreas Bo Pedersen, kendt for sin skarpe humor, har annonceret, at han og hans forlovede, Katrine, har planer om at blive gift. Mens parret håber på, at brylluppet vil finde sted i år, understreger Andreas Bo Pedersen, at begivenheden ikke er arrangeret med deres egne ønsker som hovedfokus.

I en overraskende udtalelse afslører komikeren, at han ikke føler behovet for at blive fejret i 12 timer og pointerer, at det kommende bryllup er mere en gestus til glæde for deres nærmeste. Selvom parret lever som ægtefæller til dagligt, ser de brylluppet som en “sund manifestation,” der primært er rettet mod at glæde andre, snarere end dem selv.

“Vi er jo gift for helvede. Vi kommer til at stå her hvert år, og til jeg ikke kan tygge smør længere. Det er jo for andre, vi holder det bryllup. Vi har ikke brug for at stå på en piedestal,” lyder det fra den populære komiker til HER & NU.

Andreas Bo Pedersen og Katrine annoncerede deres forlovelse tilbage i 2021, men indtil videre er der ingen fastsat dato for brylluppet. På trods af tidligere udtalelser om, at brylluppet ikke ville finde sted i år, insisterer komikeren på, at en bryllupsdato endnu ikke er fastlagt. Bryllupsplanlægningen er angiveligt ikke opdateret, men parret ser frem til den kommende begivenhed, der vil tjene som en fejring af kærlighed og glæde sammen med deres nærmeste.