Artigeardit måtte melde afbud kort tid før optræden. Men der var en rigtig god årsag bag

De mange danskere, der havde set frem til at opleve Artigeardit på “Grøn Koncert” i byerne Kolding, Aarhus og Aalborg, blev en smule skuffet.

Rapstjernen, der står bag hits som ‘Ses senere’, ‘Gothersgade’ og ‘Er her’, måtte nemlig aflyse koncerterne – men det var der en ganske god grund til, som han nu deler med sine følgere på Instagram.

I en story på det sociale medie fortæller Artigeardit nemlig, at han blev forhindret i at optræde på grund af sin søns fødsel.

“Hej alle. Jeg skulle have spillet grøn i Kolding, Aarhus og Aalborg, men blev desværre forhindret grundet min søns fødsel. Den tog lidt tid, men i går aftes fik jeg en sund og glad lille dreng,” skriver den nybagte far blandt andet i storyen.

Herefter benytter han lejligheden til at takke både “Grøn Koncert” og Lamin, der sammen med sit band trådte til i sidste øjeblik og afløste Artigeardit ved koncerterne.

Derudover kommer han også med en god nyhed til de danskere, der skal til “Grøn Koncert” i Esbjerg, Odense, Næstved og Valby.

“Jeg er tilbage på karavanen til de resterende koncerter. Med en ny energi og sommerfugle i maven. Vi ses i Esbjerg,” skriver han afslutningsvist i storyen, som du kan læse herunder.

Foto: Instagram/Artigeardit