Moren til et af ofrene til Jeffrey Dahmers monster togt, Shirley, er noget skuffet på Evan Peters, der spillede rollen som Jeffrey Dahmer.

Evan Peters vandt nemlig en Golden Globe statuette for at portrættere seriemorderen på Netflix. Hun siger, at han burde have hyldet ofrene.

Shirley, mor til Dahmer-offeret Tony Hughes, siger til TMZ:

“Evan skulle have brugt sin takketale til at nævne de familier, der stadig lider under Dahmers forbrydelser, eller til at sige, at Hollywood burde gøre en ende på at fortælle historier om monstre, mordere og glorificere dem.

Evan Peters poses with the Best Actor in a Limited or Anthology Series or Television Film award for “Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story”
Foto: Gettyimages

Evan vandt Golden Globe for bedste skuespiller i en begrænset eller antologiserie for sit arbejde med at spille Jeffrey Dahmer i Netflix-miniserien “Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story”.

Og i hans takketake fortalte han til publikum at han håbede noget godt ville komme fra hans sejr, og serien.

Shirley håner. Og siger, at intet godt kommer fra Evans pris for Netflix-serien. Hun siger, at det blot øget sorgen for familierne til de mennesker, som Dahmer dræbte, og afspiller tragedien igen og igen.

Tony Hughes mor havde også dette at sige om Evans store aften:

“Der er mange syge mennesker rundt om i verden, og folk, der vinder skuespillerroller fra at spille mordere, holder besættelsen i gang, og det får syge mennesker til at trives med berømmelsen.”

Også i sin tale nævnte Evan, hvor svært det var at lave Netflix-miniserien. Men Shirley stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor han tog rollen i første omgang.

Hun siger, at han ikke skulle have spillet rollen af respekt for de familier, der stadigvæk den dag i dag lever med hjertesorg fra at have mistet deres kære.

Bottom line for Shirley:

“Det er en skam, at folk kan tage vores tragedie og tjene penge. Ofrene så aldrig en øre. Vi går igennem disse følelser hver eneste dag.”