Barbie-filmen har været under udvikling længe. Den første trailer er allerede kommet, men mange fans følte der manglede noget.

Det skabte en del opmærksomhed, at traileren manglede den ikoniske sang fra det danske band Aqua. Sangen ‘Barbie Girl’ lagde musikverdenen ned i 90’erne, og de fleste havde nok forventet en eller anden rolle til sangen i den kommende film.

Det viser sig dog, at sangen ikke kommer til at være med i filmen. Derfor blev den heller ikke inkluderet i traileren.

Dette har ført til en del skuffelse blandt fans på sociale medier. De mener, at dette er en forpasset mulighed for at indarbejde en sang, der er så tæt forbundet med Barbie-brandet.

HYTT Films har derefter udgivet en redigeret version af traileren, der inkluderer sangen. Dette har medført en meget positiv respons fra fansene.

Mange har kommenteret på de sociale medier, at denne version er den, de virkelig ønskede at se. Og at sangen passer rigtig godt til filmen.

Det er værd at bemærke, at Aqua tidligere har haft juridiske problemer med Mattel. Det havde de, da de udgav “Barbie Girl” i 1997.

Mattel sagsøgte MCA Records for krænkelse af deres varemærke, hvilket fik pladeselskabet til at modsøge Mattel for ærekrænkelse. Der kan stadig være nogle gamle nag over for Aqua hos Mattel.

Forsangeren for Aqua, Lene Nystrøm, har udtalt til Variety, at ​sangen måske ville være en overdrivelse og kunne få filmen til at føles som lidt for meget.

Alligevel ser det ud til, at seerne er begejstrede for den redigerede trailer og den inkluderede sang.

Hvad synes du om den alternative trailer?