Skuespilleren fra ‘Creed 3’ Jonathan Majors er blevet anholdt i New York City.

Jonathan Majors blev arresteret i weekenden i New York City i Weekenden, og ifølge politiet er han blevet anklager for at have lagt hænder på en kvinde.

Men Jonathans team hævder at det er løgn.

Retshåndhævede kiler fortæller, at skuespilleren blev anklaget for kvælning, overfald og chikane.

Politiet reagerede på et opkald omkring sagen, kl 11. nær Chelsea-kvarteret på Manhatten, New York.

Kilder fortæller, at det påståede offer i denne sag, er en kvinde, som Majors var kommet i strid med og fortsatte med at angribe hende. Deres nøjagtige forhold er fortsat ukendt.

Det påståede offer havde synlige skader, inklusiv en flænge bag øret, rødme og mærker i ansigtet.

Hun blev sendt på hospitalet og er i stabil tilstand.

Hvad angår Jonathan Majors, så blev han iført håndjern og bragt til fængsel på stedet, da politiet mente, at der var tilstrækkeligt med beviser på, at sagen nok var sand.

Jonathan Majors er en stor berømthed i disse dage – han har været med i alt fra Marvels seneste ‘Ant-Man’-film til Michael B. Jordans film ‘Creed III’. Og andre blockbusters i løbet af de seneste par år.

Fyren har fået strålende anmeldelser for sine præstationer og ses som en stigende stjerne.

Han var selv til Oscar-uddelingen for et par uger siden, og var blandt de mange oplægsholdere.

En repræsentant for Jonathan Majors fortæller til nyhedsmediet TMZ, at “Han har ikke gjort noget forkert. Vi ser frem til at rense hans navn og rydde op i det her”.

Her er, hvad der angiveligt skete i optakten til dette:

Ifølge retshåndhævende kilder fik politiet at vide, at det påståede offer er Majors’ kæreste – og ifølge hende kom de i et skænderi, mens de var i en taxa på vej hjem fra en bar i Brooklyn.

Kilder fortæller, at politiet fik at vide, at kæresten så en anden kvinde skrive sms’er til Majors, og hun konfronterede ham – i et forsøg på at smugkigge hans telefon. 

Det påståede offer/kæreste hævder, at dette gjorde Majors sur, og at han angiveligt greb hendes hånd og angiveligt slog hende.

Det påståede offer hævder, at han lagde sine hænder om hendes hals under dette. Og at kvinden blev sat af et sted, og at Jonathan Majors overnattede et andet sted. Det ser ud til, at kæresten gik til politiet den følgende morgen (lørdag red.) og anmeldte en forbrydelse.

En dommer løslod Majors uden kaotion ved hans retsmøde lørdag aften i Manhatten Criminal Court. Anklageren sigtede skuespilleren for overfald, grov chikane, forsøg på overfald og chikane.

Majors skal i retten igen i maj måned.