Danske fans, der vil tage turen til Sverige, Malmö Arena for at se vores alles elskede gulddrenge, vil kunne blive skuffet.

Foto: Getty

Man vil blive skuffet, hvis man tager den lange tur til Malmö for at få et billede eller en autograf.

Det ser så fint ud på de sociale medier. Hvem ønsker ikke et billede sammen med Niklas Landin, Mikkel Hansen, Rasmus Lauge eller Hans Lindberg. Enten en selfie eller et billede.

De mange fans af gulddrengene kan godt glemme alt om at få et billede eller autograf under det kommende VM. Flere spillere og landstræner Nikolaj Jacobsen vil hjertens gerne glæde sine fans, men det går ikke.

“Det kan ikke udelukkes at man vil rende ind i en spiller, som måske forbarmer sig, til lige at lave en enkelt autograf eller et billede. Men man skal ikke sætte næsen for højt op efter det.”

De tør ikke tage chancen, lyder det fra landstræneren.

Det internationale håndboldforbund har besluttet, at før og under slutrunden er det blevet et krav, at alle skal testes for coronavirussen, og hverken Nikolaj eller truppen risikere yderligere smitte.

Foto: Gettyimages

Der er sat regler for ‘dagligdagen’

Der er også sat regler for, hvad guldtruppen må og ikke må, i deres kommende ‘dagligdag’, under det kommende VM.

De kommer ikke til at lave i en boble af isolation, men de må heller ikke tage ud i byen og drikke kaffe.

“Det er jo ligegyldigt, hvis vi er det eneste hold, der gør det, men vi gør det med omtanke. Vi fiser ikke rundt ude og drikker kaffe og alt sådan noget, på vores hviledage ude i byen”.

De må godt mødes og sige hej til de tætteste familie, da det er nogenlunde til at holde styr på, hvor de befinder sig henne af.

Mensah positiv for Covid-19

Mads Mensah testede i tirsdags positiv for corona.
Foto: Gettyimages

Tirsdag blev landsholdsspilleren Mads Mensah desværre testet positiv for Covid-19, men onsdag fik han allerede lov til at vende tilbage til sin plads i guldtruppen og ikke længere skulle være i isolation på sit værelse.

Danmark spiller sin første kamp ved VM mod Belgien i morgen, fredag kl 20.30 i Sverige, Malmö Arena.

Vi ønsker vores højt elskede gulddrenge held og lykke med jagten på hattricket.