Skuespillerinden påstår nu i et nyt interview, at hun blev truet til at medvirke i en sexscene.

Skuespillerinden påstår at hun blev truet med en retssag, såfremt hun nægtede at medvirke i en sexscene.

Christina Ricci fik sit gennembrud i Hollywood allerede som teenager.

Ti år gammel.

Det var så ung, Christina Ricco var, da hun fik sin første filmrolle.

Allerede året efter at hun fik sit helt store gennembrug i Hollywood med rollen som ‘Wednesday Addams’ i ‘The Addams Family’ filmen fra 1991.

Siden hen har hun spillet sammen med store stjerner såsom Keanu Reeves, Johnny Depp og Charliza Theron, men livet som kendis er ikke udelukkende lutter lagkage.

Det afslører skuespillerinden i talkshowet ‘The View’, skriver Fox News.

Skuespillerinden åbnede op om det chokerende øjeblik, mens hun diskuterede, hvordan dynamikken i Hollywood har ændret sig, siden hun først startede sin skuespillerkarriere.

“Det er virkelig fantastisk. Os ældre damer taler om det hele tiden. Det er fantastisk at se, at de ikke nødvendigvis skal igennem de ting, vi skulle igennem. De er i stand til at sige,” Jeg vil ikke for at lave denne sexscene,” “Jeg vil ikke være nøgen,” forklarede Ricci under en optræden på ‘The View.’ 

“De kan sætte grænser for sig selv, som vi aldrig fik lov til. Nogen truede med at sagsøge mig en gang, fordi jeg ikke ville lave den her sexscene på en bestemt måde. Det har virkelig ændret sig, og det er fantastisk at se.”

Sidste juni prydede den to gange Emmy-nominerende skuespillerinde forsiden af Variety med ‘Euphoria’-stjernen Sydney Sweeney, og de to havde en meget åben og ærlig samtale om at deltage i sexscener.

Sydney Sweeney, reflekterede over, hvordan hun er tryg ved at vise det hele på den store skærm, og hvordan oplevelsen er.

“Det er et meget trygt miljø. Jeg er meget heldig, at jeg kommer op i en tid, hvor der er så meget omtanke i denne proces, og vi har nu intimitetskoordinatorer,” sagde Sweeney til mediet. 

Ricci svarede: “Jeg har ikke lavet en sexscene i et par år. Jeg er i den alder, hvor de ikke beder dig om at gøre dem så meget længere. Jeg mener, jeg nyder dem ikke rigtig.”.

Ricci bemærkede også, at hun plejede at forblive nøgen hele tiden på sættet for at få andre til at føle sig utilpas.

“Det, der gjorde mig mere utilpas, var, at andre mennesker var utilpas ved, at jeg var nøgen. Så det, jeg gjorde – og du ville nok ikke få lov til at gøre det nu – jeg forblev bare nøgen. Jeg tænkte: “Du skal ikke lave jeg føler mig underlig, som om jeg er den person, der skal skamme mig.’ Jeg ville tale med besætningsmedlemmer nøgne,” forklarede hun.

Den 43-årige skuespillerinde fortæller også en skræmmende historie om, hvordan hun engang blev truet til at skulle medvirke i en sexscene.

Det gør hun i forbindelse med en diskussion om, at dynamikken i Hollywood har ændret sig til det bedre i kølvandet på #MeToo bølgen.

“Det var ikke tilladt for os at sætte grænser dengang. Der var en, som direkte truede mig med en retssag, fordi jeg ikke havde lyst til at lave en sexscene på en bestemt måde.

Christina Ricci sætter ikke navn på den person, som truede hende, ligesom hun ikke fortæller detaljer om, hvordan sexscenen endte.