Den danske målmaskine taler ud om den hårde tid, der forhåbentlig snart er et overstået kapitel

12. juli mod Leeds United i Oslo

19. juli mod Olympique Lyon i Edinburgh

22. juli mod Arsenal i New Jersey

26. juli mod Wrexham (reserverne) i San Diego

27. juli mod Real Madrid i Houston

31. juli mod Dortmund i Las Vegas

5. august mod Lens i Manchester

Det giver tilsammen syv kampe på blot 24 dage.

Det er tal der i forvejen er meget at forlange engelske Manchester Uniteds toptunede spillere at brillere i. Kombiner de mange minutter på banen med endnu flere timer i holdet fly og spillerbus, og så er det ikke så svært at forstå at spillerne formentlig er lidt udkørte både i benene og i knolden.

Og de lange ture over Atlanten samt høje forventninger på spillerne har haft både sine op-og nedture, både før og efter hvert afgørende fløjt.

Danske Christian Eriksen er blandt det engelske holds største stjerner, og selv han må indrømme at til trods for et godt fodfæste og sult efter at den engelske Premier League snart sparkes i gang igen, så har de mange kampe over den seneste måned har tappet på energien, skriver Ekstra Bladet.

– Det har været godt. Jeg synes, det har været lettere og lettere at skulle spille kampene, og man føler sig bedre forberedt og med mere energi.

– Men det har været hårdt med mange sessions, rejser og træning, men det er fedt at være i gang, og man mærker det på kroppen, at du kommer i god form, og det føles godt at spille mere og mere.

Manchester United går hele to kampe i møde i den kommende weekend: franske Lens på Uniteds hjemmebane Old Trafford, og spanske Athletic Club Bilbao i den irske hovedstad Dublin.