Den populære TV 2-vært fortryder at han sagde ja.

Danskerne kender ham fra en lang række programmer på TV 2. Her er han blandt andet vært på ‘Nybyggerne’, hvor fire par dyster om at lave sit drømmehjem.

Derudover har han også været vært på ‘Hvem vil være millionær’, samt flere egne programmer som ‘Alt det min far ikke har lært mig’.

Den folkekære tv-vært har brugt vinterferien med sin forlovede Trine og sønnen Vagn, under varmere himmelstrøg. Og det var her, at han tog en beslutning som han fortryder. Det deler han på sin Instagram-profil.

I anledningen af Valentines Day ville jeg da lige gøre mig lidt lækker for Trine – så jeg smuttede forbi frisøren her i Vietnam. Det gik helt ok, så da han spørger, om vi ikke skal fjerne skægget osse, siger jeg:

No, thank you.

– WHY NOT?! Will be very smoothie…,” skriver Christian Degn i sit opslag, som du kan se nederst i artiklen.

“Det kunne jeg åbenbart ikke modstå. Og Vagn nød åbenbart at se mig med hvidt skæg. Eller forvekslede mig bare med julemanden. Han løb i hvert fald begejstret rundt i salonen og råbte: “HO! HO! HOOO!” lyder det fra Christian Degn, som også ærligt kommer med en status på det endelige resultat:

“Jeg SAVNER nu mit skæg på andet døgn! Jeg ligner jo en nisse med to røde kinder – og et fjæs af frikadellefars … Trines kommentar: “Jeg synes, du er flot …med skæg,” lyder det fra Christian Degn.

Du kan se hele opslaget herunder: