Til dette års Reality Awards 2023 afslørede den populære tv-vært, at han får travlt.

2023 står på endnu en omgang af det populære boligprogram ‘Nybyggerne’ for tv-værten Christian Degn.

Men til Reality Awards løftede han sløret for, at kalenderen allerede er tætpakket med meget mere end det.

– “Jeg har en masse planer for 2023. Men jeg skal ikke lige afsløre dem endnu. Men der skal nok blive noget at fortælle om senere,” lød det mystiske svar.

Lidt fik Christian Degn dog alligevel afsløret, da han blev spurgt til, om det er et familieprogram, der er på tegnebrættet.

– “Det kunne det godt være. Og så kan det være, der også kommer nogle andre ting. Men jeg må ikke sige mere. Hvor er jeg irriterende, men det må jeg ikke,” fortalte han.

Selvom Christian Degn har været i tv-branchen i mange år, så var det første gang, at han var til Reality Awards, imens han lod familien blive hjemme.

– “Trine og Vagn er derhjemme. Jeg ved ikke, om de skal sidde og se med for at se, hvordan det kommer til at gå i aften. Det var truslen, da jeg gik ud af døren,” lød det med et grin.

Han har dog en idé om, hvad han kan forvente sig af aftenen.

– “Jeg har jo fulgt lidt med i overskrifterne gennem årene, så jeg tænker, at det godt kan blive lidt mere underholdende end dengang, jeg gik i byen i Randers i 90’erne. Det var crazy, men jeg tror, at det bliver bedre herinde, lød det fra tv-værten, inden han forsvandt ind i Cirkusbygningen.

Christian Degn havde ret i, at det blev en temmelig vild aften.