Rigtig mange kender Christian Bale på grund af hans rolle i Dark Knight-serien – og nu er han åben for at genoptage rollen.

Christian Bale har gjort det klart, at han er åben for igen at spille rollen som Bruce Wayne og Batman.

LÆS OGSÅ: Tom Cruise sætter imponerende rekord

Han har dog ét krav, der skal opfyldes, hvis det nogensinde skal blive en realitet, at han tager dragten på igen. Det skal være Christopher Nolan, der står for at instruere filmen.

Den Oscar-vindende skuespiller spillede rollen som både Bruce Wayne og Batman i ‘Dark Knight’-trilogien fra 2005 til 2012, og afslørede overfor Screen Rant, hvad der skulle til for at få ham tilbage i rollen.

“Jeg havde en pagt med Chris Nolan. Vi sagde: ‘Lad os lave tre film, hvis vi er så heldige at komme til det. Og så lad os gå væk. Lad os ikke blive hængende for længe’,” forklarede han til Screen Rant.

“For mit vedkommende ville det være noget, hvis Chris Nolan nogensinde sagde til sig selv: ‘Ved du hvad? Jeg har endnu en historie at fortælle’. Og hvis han ville fortælle den historie med mig, ville jeg være med.”

LÆS OGSÅ: Drake sælger Los Angeles-palæ for enormt beløb

Den første film i Nolans trilogi var ‘Batman Begins’ i 2005, der blev efterfulgt af ‘The Dark Knight’ i 2008 og ‘The Dark Knight Rises’ i 2012.