I Chris Hemsworths seneste træningsvideo på Instagram løber skuespilleren lynhurtigt, mens han viser sin tonede fysik frem.

Chris Hemsworth starter sin uge med at arbejde på sin fitness – topløs.

I mandags delte Spiderhead- skuespilleren, 39, en Instagram-video af ham, der spurtede på et løbebånd. Han gav afkald på en skjorte og bar kun en baseballkasket, joggers og sneakers.

“Intet bedre end noget sprinttræning for at starte din uge @centrfit,” skrev han underteksten til klippet.

Hemsworth er ikke bange for at vise sine skjorteløse træningsrutiner frem. En af hans sønner stjal dog showet tidligere på måneden.

Marvel-stjernen delte et klip af ham, der forsøgte at meditere, mens han var under vandet – men øjeblikket blev bedårende afbrudt, da en af ​​hans 8-årige tvillingsønner svømmede forbi. I klippet vinkede Hemsworth i spøg for, at han skulle komme ud af rammen.

” Lad ikke distraktioner komme i vejen for dine mål… uanset hvor hårdt de prøver at svømme foran dig😂,” skrev han sammen med videoen.

Dwayne “The Rock” Johnson gjorde det klart i kommentarfeltet, at han var imponeret over Hemsworths fysik.

“Min ene mave ser aldrig så mejslet ud under vand. 😂👊🏾,” skrev han og tilføjede: “Ser fantastisk ud.”

Kone ikke tilfreds

Selvom Hemsworth ofte viser sine muskler frem, indrømmede han, at hans kone ikke var en stor fan af hans Thor- krop.

I juli fortalte han USA Today , at konen Elsa Pataky ikke var imponeret over skuespillerens målbevidste hengivenhed til at fylde op til titelrollen i Thor: Love and Thunder .

“Min kone sagde, ‘ Bleh, det er for meget ‘,” fortalte Hemsworth til avisen. “Der er mange af mine mandlige venner, der siger ‘Ja!’ men mange kvindelige venner og familie siger “Yuck.” “

Skuespilleren forvandlede sin krop under pandemiske lockdowns i Australien, sagde han, hvor han svømmede, løftede vægte, dyrkede kampsport og spiste omkring 6.000 kalorier om dagen.

“Det kom fra kedsomhed, at sidde i COVID-lockdown var som et fængsel,” sagde Hemsworth.

Men de fire måneder lange bjergtopoptagelser tog også hårdt på filmsuperhelten, som sagde, at han måske ville vælge en genvej næste gang.

“Det var én ting at træne og spise så meget og så sove hele dagen,” sagde han til USA Today . “At gøre dette og derefter en 12-timers fast dag var noget andet. Det var forfærdeligt. Jeg vil ikke gøre det igen. De kan give mig et fancy muskel-agtigt kostume næste gang. Jeg er færdig.”