Filmstjernen og hans kone er landet i en mindre shitstorm, efter at de har delt et billede af en joke mod deres søn.

Chris Hemsworth bliver svinet til for joke mod sin søn.

Chris Hemsworth og konen Elsa Pataky har befundet sig i ilden efter at de delte en prank de lavede på deres søns fødselsdag.

Fans satte stor spørgsmålstegn ved den måde, Pataky skubbede en af deres søns ansigter ind i fødselsdagskagen og mærkede den som ‘voldelig’ og ‘latterlig’.

På Instagram kan Pataky ses holde sin søns hoved ned i en chokoladekage, mens ‘Thor’-skuespilleren og deres to andre børn grine.

“Hvorfor folk smadrer deres barns ansigt i kagen er over min forståelse, men uanset hvad,” skrev en kritiker i kommentarfeltet.

“Hvorfor synes folk, det er sjovt?” en anden skrev, før en tredje tilføjede: “Det er så voldsomt.”

“I mit land [gøres dette], men det er meget dårligt [set på], fordi der allerede er sket flere ulykker,” sagde en fjerde ind.

Mens Hemsworth og Pataky endnu ikke har svaret på kritikken, har andre fans hoppet til deres forsvar.

“Voldsom? Det er lidt leg,” skrev en fan, før en anden tilføjede, “Bare lidt grundlæggende humor… de ser ud som om de har det godt sammen.”

“De børn vil vokse op i stand til at tage en joke og ikke være en lille fe, der synes, at det er voldsomt at have hovedet dyppet i frosting,” tilføjede en tredje.

Hemsworth delte det legende øjeblik med sine 56 millioner Instagram-følgere og skrev: “Tillykke med 9-års fødselsdagen til mine to små mænd! Kun én måde at spise kage i dette hus, og det er at få mor til at smække dit hoved i ansigtet først!!”

“‘Hej mor, jeg kan ikke lide chokoladekage, jeg foretrækker vanilje,” fortsatte han. “‘Åh virkelig søn, hvad med nu?”

Hemsworth og Pataky er forældre til datteren India, 10, og tvillingsønnerne Sasha og Tristan, 9.

Parret, der giftede sig tilbage i 2010, holdt en hjemme-fejring til deres tvillingesønners 9-års fødselsdag.

Det kommer, da Hemsworth meddelte, at han tog en pause fra skuespil efter at have opdaget sin genetiske disposition for Alzheimers sygdom, mens han filmede “Limitless”.

I et interview til Vanity Fair i november åbnede skuespilleren op om “intensiteten [af] at navigere” i hans testresultater.

“De fleste af os kan godt lide at undgå at tale om døden,” forklarede han.

“Så skal man pludselig få at vide, at nogle store indikatorer faktisk peger på dette, da den rute, der kommer til at ske, virkeligheden af ​​det synker ind. Din egen dødelighed.”

Fordi at ‘Aussies’ DNA har to kopier af genet ‘APOE4’, er han “otte til 10 gange mere tilbøjelig” til at kæmpe mod den progressive sygdom.