Drastisk ændring i “Avatar 3”.

Den første “Avatar”-film fra 2009, er den mest indbringende film i verdenshistorien, og efterfølgeren “Avatar: The Way of Water”, der fortsat kan opleves på det store lærred i danske biografer, står til snart at komme i top 5 på samme liste, med en indtægt på næsten 2 milliarder dollars.

Så noget må instruktøren og manuskriptforfatteren, James Cameron, gøre rigtigt. 

Men nu afslører han en drastisk ændring i franchisens opkommende tredje film.

Seerne der er fået et forhold til filmenes hovedkarakter Jake Sully, den blå alien spillet af den australske Sam Worthington, skal nemlig vende sig til en anden karakter forrest på plakaten i den tredje Avatar-film

I et interview med mediet Soundtracking, afslører Cameron at “Avatar 3” i stedet vil have Jake Sully’s søn, Lo’ak, som hovedkarakter. Sønnefiguren, spillet af den amerikanske skuespiller Britain Dalton, blev introduceret i “Avatar: The Way of Water”, og James Cameron har allerede høje forventninger til, hvordan nyheden om skiftet af protagonist vil blive modtaget. Videoen kan ses her:

“Lo’ak dukkede virkelig op til overfladen i ‘Avatar: The Way of Water’ som en karakter, folk kunne lide. Så jeg kan måske finde måder at … altså, han er allerede fortælleren i ‘Avatar 3’. Jeg indrømmer noget her, men det er okay, Jeg tror, det kunne være spændende for folk at vide lidt om, hvad der er i vente” fortæller Cameron mediet, der uddyber om filmseriens fremtidige hovedfortællere:

“Jake var vores voiceover-fortæller i de første film, men til de næste film har vi forskellige fortællere. Vi ser det hele gennem øjnene på en ny karakter hver gang, og film nummer tre er via Lo’aks øjne”.

Det er langt fra kun Avatar-filmene, der har gjort fans begejstret for Camerons film. Den Oscar-vindende mesterinstruktør står også bag blandt andet “Titanic” og de første 2 “Terminator” film.

Den tredje Avatar-film blev filmet samtidig med “The Way of Water” og er derfor allerede i post-produktion. Fans skal derfor ikke vente 13 år igen, ligesom mellem de første 2 film i serien. “Avatar 3” står nemlig til at ramme biograferne i december 2024.