Blot fire dage inden semifinalen, skal gæstedommerstolen nu fyldes ud med nyt navn.

Årets sæson af “Vild med dans” har været en dans af uventede twists, men intet havde forberedt seerne på den seneste skruebold.

Christiane Schaumburg-Müller Aaxman, der tidligere afslørede sit comeback til programmet som gæstedommer, trækker sig nu fra den glamourøse mulighed.

I september løftede den karismatiske tv-personlighed sløret for, at hun ville indtage rollen som gæstedommer i den elskede dansekonkurrence, og forventningerne steg blandt fansene. Dog, som med enhver god ‘Vild med dans’-historie, skulle der komme en uventet drejning.

Selvom det tidligere blev annonceret, at Christiane Schaumburg-Müller Aaxman ville bedømme de svingende par i et af programmets episoder, må seerne nu justere deres forventninger.

Ifølge TV 2 og bekræftet af BILLED-BLADET, vil den tidligere vært alligevel ikke træde ind i gæstedommerrollen i denne sæson.

Det var ellers planen, at hun skulle have sat sit præg på semifinalen, men en uventet forhindring ændrede spillet. TV 2 har forsikret, at der arbejdes på at finde en værdig erstatning, og navnet på den nye gæstedommer vil blive afsløret næste uge.

Denne sæson af “Vild med dans” har budt på overraskelser ved hvert trin, fra Mia Lyhnes nostalgiske tilbagevenden, til Jimilians rytmiske bidrag.