Den rutinerede entertainer må trække sig fra revy under prøveperioden

Vi går snart den helt store revy-sæson i møde. Her skal nogle af landets bedste entertainere underholde den danske befolkning med gak og løjer, i det skønne sommervejr.

Men desværre må Hjørring Revy undvære en af deres største stjerner – og desværre af alvorlige årsager, skriver BILLED-BLADET.

Den rutinerede og hyldede underholder Preben Kristensen er nemlig kommet til skade under revyens øveperiode, og bliver derfor skiftet ud for at komme på benene igen.

Hvordan skaden fandt sted, meldes der ikke om. Dog er diagnosen kommet ud, at Kristensen har fået konstateret en hjernerystelse.

Selvom revyen først trækker gardinerne fra den 10. juni, tør revyen ikke risikere Kristensens yderligere helbred, og ønsker i stedet at entertaineren skal fokusere på at komme sig over skaden, så han endnu engang kan stille sig ud i rampelyset.

– Vi tager naturligvis ingen chancer med hensyn til Prebens helbred, og har derfor fundet en særdeles dygtig ekstra skuespiller nemlig Morten Staugaard, hvis bundne opgave er at aflaste Preben Kristensen i det omfang der er nødvendigt. Preben bliver heldigvis klar til premieren, men han kan på nuværende tidspunkt ikke spille en hel forestilling på fuldt tryk. Derfor kommer Morten til at overtage en del af Prebens opgaver, indtil det igen er trygt og forsvarligt for Preben at stå på scenen og give sig 100%, fortæller Hjørring Revyens direktør, Henrik Baloo Andersen.

Vi fra redaktionen ønsker Preben Kristensen en god og hurtig bedring.