Efter en rutinemæssig undersøgelse, fandt der bekymrende nyt

Søndag den 25. juni kom der forhåbningsfuldt, men stadig bekymrende, nyt fra det engelske kongehus.

En talsperson fra den royale familie kunne nemlig informere mediet Hello! om, at Sarah Fergusen, hertuginden af York og ekskonen til prins Andrew, har været igennem en væsentlig brystkræftoperation.

Nyheden om operationen kommer kort tid efter den triste melding om, at hertuginden var blevet testet positiv for brystkræft, efter en rutinemæssig mammografiscanning.

Heldigvis lyder meldingen fra talspersonen, at operationen er gået efter al forventning.

– Hun (hertuginden) blev informeret om, at hun skulle gennemgå en operation, som har fundet sted med succes. Hertuginden modtager den bedste medicinske behandling, og hendes læger har fortalt hende, at prognosen er god. Hun er nu ved at komme sig sammen med sin familie, lyder udtalelsen fra talspersonen til mediet.

Ifølge talspersonen ønsker hertuginden også at udtrykke sin enorme taknemmelighed til det medicinske personale, der hjalp hende igennem klargørelsen, operationen og bedringen.

Operationen fandt sted på det private King Edward VII Hospital i England, som har behandlet adskillige medlemmer af den kongelige familie igennem årtier.

Det er ikke kun den veloverståede operation hertuginden kan fejre i disse dage.

Ferguson kunne nemlig også ønske datteren, Prinsesse Eugenie, tillykke med fødslen af sønnen/hertugindens barnebarn, Ernest.