Læs skuespillerens udtalelse her.

Den evigt populære Peter Mygind har medvirket i et utal af danske film og serier.

Han er blandt andet kendt fra serier som ‘Nikolaj og Julie’, ‘Sommerdahl’, ‘Borgen’, ‘Anna Pihl’, ‘Min søsters børn’ og mange flere.

På sin Instagram-profil deler han jævnligt glimt fra både privat- og arbejdsliv med sine knap 44.000 følgere, og det har han nu gjort igen.

Han har i sin story delt et billede af sig selv, hvorpå det kan ses, at han er kommet galt af sted. Peter Mygind ser nemlig slet ikke ud, som han plejer.

Han efterlader dog ikke sine følgere i uvished, da han forklarer, hvad der er sket – og ifølge skuespilleren selv, er der tale om et tennis-uheld:

“Man behøver ikke at gå efter bolde. Husk at pas på jer selv i det nye år”, skriver han til billedet.

Derudover sender han også en tak til akutklinikken på Gentofte sygehus.

“Jeg faldt meget uheldigt i en tenniskamp tidligere, og er blevet syet med seks sting og muligvis en brækket næse. Men jeg er heldigvis ok,” lyder det fra den folkekære skuespiller, der til slut sender en stor tak til personalet på sygehuset.

“Tusind tak til Gentofte Akutklinik for fantastisk behandling,” skriver Peter Mygind til slut.

Men det stopper ikke her.

Det er nemlig ikke kun selve ulykken, der er bemærkelsesværdig. Det er også den efterfølgende behandling, som skuespilleren beskriver med en blanding af humor og ærlighed:

“Jeg har i dag fået at vide, at den var brækket. Så jeg har fået syv bedøvende sprøjter, og så har de brækket den tilbage på plads. Og det var ikke rart”, deler han med Ekstra Bladet torsdag.

Denne oplevelse på hospitalet var alt andet end behagelig:

“Man lokalbedøver næsen, og så brækker de den på plads. Og det gjorde de tre mand på skift. Det var meget voldsomt”, siger Peter Mygind. På trods af den ubehagelige oplevelse, udtrykker han taknemmelighed over for personalet på Hillerød Hospitalet for deres professionelle indsats.

Interessant nok har denne uheldige hændelse ikke sat en stopper for Peter Myginds karriere. Med en ‘stille januar’ forude, ser det ud til, at den brækkede næse ikke vil forstyrre hans arbejde betydeligt.