‘Euphoria’-stjernen er nu sigtet i en sag for detailtyveri, hun skulle angiveligt have stjålet en bluse til 28 dollars.

‘Euphoria’-stjernen Chloe Cherry er i noget varmt vand tilbage i sin hjemby, efter att angiveligt have stjålet en bluse fra en lokal butik og blevet fanget i det.

Cherry blev anklaget for forseelse fra detailhandelstyveri tilbage i januar for en hændelse, der angiveligt skete tilbage i december i Lancaster, Pennsylvania.

Ifølge kilder med direkte kendskab til sagen, gik Chloe ind i ‘Building Character-indkøbskomplekset’ den 27. december og tog en bluse til 28 dollars med ind i et omklædningsrum … hun holdt derefter om blusen og gik uden at betale.

Betalte for andre varer

Vi får at vide, at Chloe har betalt for andre varer med et kreditkort, men er anklaget for ikke at betale for blusen. På et tidspunkt blev politiet involveret, og politiet siger, at Chloe indrømmede at have taget blusen – og givet den tilbage til en betjent.

Chloes repræsentant har dog en anden opfattelse af, hvad der skete … og fortalte os: “I december var der forvirring over en bluse, der ikke var korrekt opkrævet på min klients kreditkort. Hun ‘indrømmede’ på ingen måde at have taget blusen, da det ikke var tilfældet. Denne historie lader til at handle mere om en lokal butik, der handler på en berømtheds navn, mere end noget andet.”

Chloe er mest berømt for sin rolle som Faye på “Euphoria”, men har også modelleret og arbejdet i andre voksenfilm.

Selvfølgelig er hun ikke den første kendis, der bliver viklet ind i påståede butikstyverier. 

Det var tilbage i 2001, da Winona Ryder blev anklaget for at stjæle mere end $5.000 i designergenstande fra Saks Fifth Avenue i Beverly Hills.

Ryder blev anklaget for fire forbrydelser og blev idømt tre års betinget fængsel, 480 timers samfundstjeneste, 3.700 dollars i bøder og 6.355 dollars i erstatning … efter at have gennemført samfundstjenesten blev hendes anklager reduceret til forseelser.