Channing Tatum har nu sat ord på, hvad der medførte, at han og Jenna Dewan valgte at gå hver til sit i 2018.

Efter at have dannet par i 12 år, besluttede skuespiller Channing Tatum og Jenna Dewan i 2018, at det var tid til at gå hver til sit.

LÆS OGSÅ: Simon Cowell har nyt program undervejs

Siden da har han ikke ønsket at tale om det, men nu har den verdenskendte skuespiller beslutte sig for at sætte ord på skilsmissen.

Det har han gjort i et stort interview med Vanity Fair, hvor han siger, at de i ‘meget lang tid’ arbejdede på deres forhold, selvom de var klar over, at de ‘på en eller anden måde var vokset fra hinanden’.

Det skriver B.T.

Derudover har han også fortalt om, at der i deres forhold var en række ting, som de var meget uenige om.

“Livet viste os klart og tydeligt, at vi to var alt for forskellige,” sagde han i interviewet.

I 2013 blev de forældre til deres datter Everly, og ifølge Tatum var det også en af grundene til, at de til sidst valgte at lade sig skille, da deres forskelle begyndte at blive meget tydelige.

“I begyndelsen var det meget frygtindgydende og skræmmende. Du ser dit liv vende om sin egen akse,” lød det fra ham.

Han afslørede også, at han den dag i dag er glad for, at det er sket, da det medførte, at han blev nødt til at arbejde med sig selv, så han kunne finde ud af, hvad han egentlig ville med sit liv og sig selv.

Efter bruddet med Dewan har Tatum dannet par med flere kende navne, hvilket tæller rapper Jessie J. I dag danner han par med skuespillerinden Zoë Kravitz.

LÆS OGSÅ: Blev single for otte uger siden: Nu dater realitystjerne kendt rapper

I interviewet gjorde han det dog klart, at han ikke ved, om det kommer til at betyde, at han kan sætte en ring på hendes finger én dag.