Influenceren har været under kniven igen.

Influenceren Cecilie Schmeichel, 33, har kæmpet en sej kamp mod karpaltunnelsyndrom, der har plaget hende i årevis. Desværre viser det sig nu, at hendes seneste operation ikke har ført til den ønskede lindring.

Efter at have undergået en vellykket operation på den ene hånd i september sidste år, stod Cecilie overfor den udfordrende beslutning om at gennemgå en lignende procedure på den anden hånd ved årets udgang. Denne gang har resultaterne dog været mindre positive, og smerten har vist sig at være mere vedholdende end forventet.

I en hjertelig samtale med BILLED-BLADET ved en reception for hendes bog “Skærmsund,” delte Cecilie Schmeichel sine bekymringer og udfordringer efter den seneste operation.

“Det er ikke gået helt efter planen. Der er smerter i denne hånd, det var der ikke i den anden, så det er lidt op ad bakke,” forklarede hun ærligt og afslørede, at hendes håb om fuldstændig smertelindring nu er udfordret.

Desværre antyder indikationerne, at skaden på hendes hånd kan være opstået før operationen.

“Meningen med operationen var at løsne op for symptomerne og smerterne, men de er der stadig, så der er nok desværre ikke så meget, man kan gøre ved det. Det er nogen nye smerter, der er kommet efter operationen, men det er heldigvis mest, når det er meget koldt.,” tilføjede hun.

Cecilie har tidligere delt sin kamp mod karpaltunnelsyndrom på sin Instagram-profil, og de seneste seks år har været præget af svingende symptomer. Den seneste tid har dog været særlig hård, idet syndromet begyndte at påvirke både hendes daglige gøremål og nattesøvn, hvilket gjorde operationerne uundgåelige.

Cecilie har sammen med ægtefællen, Joakim Pilkær, to børn, Noah og Sofie.