Nu er der endelig nyt fra den ikoniske entertainer.

Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden, at det kom frem, at komikeren Casper Christensen havde slået sig sammen med ‘Den 11. time’-ikonet Mikael Bertelsen om at lave en ny tv-serie, der nu ruller over skærmen og går under navnet ‘All Exclusive’. 

På trods af at Casper Christensen før har bidt sig fast på danskernes læber med et hav af fortrinlige projekter, så tog de to herrer hele Danmark med storm, da det nye program rullede over skærmen for første gang.

Siden da har det været yderst populært, men i en nylig optagelse tog situationen en uventet drejning.

Her oplevede den kendte danske komiker Casper Christensen ubehag, der resulterede i en hastetur til hospitalet.

Sammen med Mikael Berthelsen var han i fuld gang med at filme programmet, da han pludselig blev ramt af voldsomme smerter, hvilket han fortæller i podcasten ‘Casper ringer til Frank’.

Nu er der nyt

I et hudløst ærligt interview med Ekstra Bladet sætter han nu ord på episoden. Casper Christensen, der er kendt for sin humor og karisma, oplevede pludselig en ‘ekstrem smerte i maven’ under optagelser til programmet.

Denne uventede hændelse skete midt i en dialog med Thomas Blachman, hvor Casper Christensen pludselig meldte ud, at han havde brug for en pause:

“Jeg er nødt til at have en pause. Jeg har en ekstrem smerte i maven. Jeg ved ikke, hvad fanden der foregår. Det gør sindssygt ondt”.

Situationens alvor blev hurtigt tydelig, da det viste sig, at noget af hans tarm var røget ud og havde sat sig i klemme.

Thomas Blachman, der var gæst i programmet, beskrev situationen som en date, der ‘ikke rigtig svinger’. Han bemærkede, hvordan Christensen ‘fader ud’ under deres samtale, hvilket var en klart tegn på, at noget var rivende galt.

På sygehuset blev Christensen diagnosticeret med lyskebrok, som krævede øjeblikkelig medicinsk intervention. Han undgik operation, men situationen krævede, at lægerne fortsat holder øje med ham.

‘All Exclusive’ med Thomas Blachman afsnittet kan ses på Viaplay og TV3, søndag den 10. december kl 20.00.