Den tidligere verdensklassesvømmer besvarer, om hvorvidt hun vil følge i Wozniackis fodspor.

Tidligere på sommeren kunne Caroline Wozniacki offentliggøre en stor nyhed: hun ville vende tilbage til tennisbanen.

Den 32-årige tennisspiller havde oprindeligt indstillet karrieren i 2020, men nu tre år senere er hun igen at finde med ketsjeren i hånden og ild i øjnene ved verdens største tennisturneringer.

At en af landets største sportsnavne i nyere tid valgte at genfinde motivationen og iveren i sporten, har bragt stor glæde for fans af tennisspilleren. Man er derfor fristet til at undre sig over, om andre danske talenter vil følge trop, og vende tilbage til idrættens verden.

Ekstra Bladet fik stillet netop det spørgsmål til den tidligere elitesvømmer Jeanette Ottesen, da hun og hendes nye kæreste, Christian Wahlgreen, var til premiere på biograffilmen “Gran Turismo” tirsdag aften.

Den 35-årige svømmer indstillede karrieren i 2021, efter langvarig succes i bassinet, der resulterede i over 100 medaljer i hendes navn – blandt andet en OL-bronzemedalje fra Rio i 2016.

Men desværre har Wozniackis nyfundne kærlighed for sporten ikke været nok til at få Ottesen til at trække i badedragten igen.

– Absolut ikke, absolut ikke (…) Jeg fik malket min karriere godt og grundt, synes jeg, griner den nyforelskede svømmestjerne.

Dog har hun fuld forståelse for Carolines motivation for at pakke sportstasken igen. Ligesom Wozniacki formåede Ottesen at vende tilbage til sporten efter at være blevet mor. Der er derfor rigelig med opbakning sendt Carolines vej fra den tidligere svømmer.

– Jeg prøvede også et comeback, efter jeg havde fået et barn. Jeg kan godt forstå, hun gør det. det er sejt, at hun gør det. Og hun kommer garanteret til at få kæmpesucces med det, det er jeg ikke i tvivl om.