Den danske tennisdarling gør klar til sit store comeback – og ifølge hende selv, giver denne specielle detalje hende en fordel

I morgen går det løs.

Caroline Wozniacki, der tilbage i januar-2023 offentliggjorde hendes comeback til tennisbanen efter at have trukket sig tilbage fra sporten tre år forinden, er nu så klar som hun overhoved kan blive.

Og tirsdag begiver hun sig for første gang i flere år tilbage på tennisbanen på topniveau, når den canadiske turnering WTA 1000 i Montréal byder Caroline velkommen tilbage til tennissporten.

Men udover at have øvet smashbolde og den stærke baghånd, så mener Wozniacki selv at en anden faktor kommer til at spille som en væsentlig styrke, når hun igen begiver sig i tennisskørtet og kasketten.

Det skriver B.T.

For selvom hun måske ikke var at finde på de stiplede baner, så var tennis langt fra et overstået kapitel for den danske tennisstjerne.

De seneste par år har Caroline nemlig arbejdet bag kameraet, hvor hun har ageret ekspertkommentator på amerikansk tv. Og ifølge hende selv, har det at betragte sporten fra en anden vinkel givet hende en bedre forståelse på spillet, som kan blive en fordel i tirsdagens opgør.

– Jeg tror, at det med at arbejde bag kulisserne og se det hele fra et andet perspektiv, helt sikkert spillede en rolle. Det vil hjælpe mig med måden, jeg ser spillet på, og i forhold til når jeg selv spiller, fortæller Wozniacki.

Danskeren skal møde den australske tennisspiller Kimberly Barrell på tirsdag. Australieren er rangeret som nummer 114 på verdensranglisten.