Nu deler baronessen sin historie.

Den tidligere slotsejer, baronesse og tv-vært Caroline Fleming åbner op om den dybe sorg og chok, hun oplevede som barn, da hun mistede sin mor, Margaretha Lundgren.

Alt sammen skete, da Caroline Flemming blot var 11 år gammel.

Det skriver Ekstra Bladet.

Hun lægger heller ikke skjul på, at det var et kæmpe chok for hende, da hun taler ud om tiden i det nye afsnit af programmet ‘All Exclusive’, som kan ses fra den 16. januar på Viaplay.

Caroline Fleming var uforberedt på nyheden om sin mors død, da hun ikke vidste, at hendes mor var alvorligt syg.

Hun husker tydeligt, hvordan hendes far meddelte hende og hendes søster den hjerteskærende nyhed:

“Jeg var ikke klar over, at min mor var alvorligt syg, fordi det var der ikke nogen, der havde sagt til mig”, siger hun og fortsætter:

“Min far kommer ind i stuen, og der er en meget mærkelig stemning. Så holder han min søster og mig i hånden, og siger ‘jeg er virkelig ked af at fortælle jer, at jeres mor er død'”.

Caroline Flemings mor døde af et hjertestop efter en længere tids kamp med kræft. I programmet ‘All Exclusive’ kommer det tydeligt frem, hvor svært det er for Caroline Fleming at tale om disse dybe og smertefulde følelser.

Hun udtrykker i samme ombæring, hvor voldsomt og uforståeligt det var for hende som barn at indse, at hendes mor var død, især da hun ikke havde været klar over hendes sygdom.

Hvis du gerne vil se mere til Caroline Fleming, så kan du se ‘All Exclusive’ på Viaplay tirsdag 16. januar.