Nu er lykken brast. Den 47-årige tidligere baronesse fra Valdemars Slot er igen single.

Henrik Lind, der er blandt Danmarks rigeste mænd med en formue på godt 10 milliarder, har skabt sin formue på at handle med energi.

Mens Caroline Fleming i årevis har været forsidestof, så var parret gennem hele deres forhold meget tilbageholdende med at tale om noget privat.

Det skriver flere danske medier efter et opslag på Caroline Flemings profil på Instagram, hvor hun blandt andet selv skriver.

Tidligere i dag lukkede Caroline Fleming dog igen døren op på klem, da hun på Instagram viste et knust hjerte til et opslag om hendes arbejde i ADHD-foreningen.

“Livet og kærlighed går desværre ikke altid som vi ønsker og drømmer om 💔 Men med mod og et åbent hjerte, vil der altid være nye eventyr i horisonten,” lød det håbefuldt fra Fleming.

Du kan se Caroline Flemings opslag lige herunder:

Opslaget fortsætter efter artiklen…

Den tidligere baronesse og den århusianske rigmand, Henrik Lind, blev ifølge bt.dk første gang set offentligt sammen, da de i august 2021 tog på kærlighedsferie sammen. Siden har de dannet par.

Men over for avisen bekræfter Caroline Flemmings agent, Elisa Lykke, at forholdet nu er slut for den 47-årige tidligere baronesse fra Valdemars Slot.

På listen over “Danmarks 100 Rigeste 2022” rangerede Henrik Lind i øvrigt som nummer 20 på listen. 

Caroline Fleming har tidligere været gift med britiske Rory Fleming og parret har sammen en søn og en datter.

Fra kæresteforholdet til fodboldspilleren Nicklas Bendtner har Caroline Fleming sønnen Nicolas.