Det var lige ved, at Cecilie Frøkjær ikke kom i betragtning til værtsjobbet på Go’ morgen Danmark.

Denne artikel er første gang udgivet i 2022.

I 1996 fik Cecilie Frøkjær sin debut i TV 2’s  Go’ morgen Danmark. Sammen med Michael Meyerheim styrede hun programmet, der blev sendt på morgenfladen.

Men det var faktisk lige ved, at hun ikke kom i betragtning til værtsjobbet.

Det har hun fortalt til Billed Bladet. 

Tilbage i 1996 foregik ansøgningen til jobbet blandt andet via en præsentation af sig selv på VHS-bånd. På båndet stod der ‘Frøkjær’ – hvilket resulterede i, at ansatte på Go’ morgen Danmark-redaktionen troede, at det var en reklame for buksefirmaet Frøkjær.

Trods misforståelsen lykkes det alligevel at få værtsjobbet på programmet, hvor hun var i 12 år. 

Mellem 10.000 og 12.000 interviews

Med over 10.000 interviews på CV’et har Cecilie Frøkjær afsløret, at hun har måtte kaste håndklædet i ringen én gang. Det skete, mens hun var vært på Go’ morgen Danmark, skriver TV 2.

I 2008 blev Cecilie Frøkjær skilt fra journalisten Lars Daneskov, som hun har to børn med. På daværende tidspunkt var de små, og kombinationen af en skilsmisse, små børn og jobbet på Go’ morgen Danmark, der startede rigtig tidligt, blev for meget for Cecilie Frøkjær.

“En del af det at være vært handler om at være i overskud. Man skal hele tiden være på og klar, men på det tidspunkt var jeg i underskud på grund af morgenarbejdet og de svære ting med en skilsmisse,” fortæller hun.

Derfor blev hun nødt til at få hjælp af medværten Morten Resen. Da hun i en udsendelse skulle rejse sig for at gå over til gæsterne, skete der noget.

“Det var en helt ren tanke som stod frem for mig: “Jeg kan ikke”. Så jeg stak papirerne til Morten Resen og sagde: Du må gøre det, og han forstod ligesom og sagde bare: “Okay”, selvom han overhovedet ikke havde sat sig ind i materialet,” fortæller Cecilie Frøkjær. Efterfølgende fik hun styr på tankerne, og det lykkedes at gennemføre udsendelsen, forklarer hun.