Nu har Bubber endelig fået nyt fast job. Og det er ikke i tv-branchen.

Bubber har de seneste par år haft mange forskellige og midlertidige former for jobs inden for underholdning, men på det seneste har han som gæstevært underholdt de søvnløse danskere eller natteravnene i radioprogrammet ‘Nattevagten’ på Radio4.

Bubber har flere gange givet udtryk for, at han ønskede at gøre sit gæsteophold permanent, og det er nu lykkedes ham. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

“Det er jeg meget glad for. Det hele var lige præcis, som jeg havde forestillet mig, da jeg var gæstevært. Det er lige mig, og jeg har det fantastisk med det,” fortæller Bubber til mediet.

Bubber var meget offensiv i sit ønske om et nyt job, som dog ikke giver de største sedler til pengepungen.

“Vi lavede en debriefing. Så sluttede jeg bare af med at sige, “Helt ærligt, jeg kunne godt tænke mig meget mere”. Jeg sagde til dem, at det godt kunne være, at de troede, det var en gæstevært, de havde hyret, men nu havde jeg fået smag for det. Så sagde de, at de syntes, det lød ret fantastisk – lad os fortsætte med det,” forklarer Bubber til mediet.