Det er en hård måned for Bubber.

Julen er en tid, der for mange er lig med lækker julemad og familiesammenkomster, men det kan også være en noget hektisk periode.

Den erfarne tv-vært Bubber deler denne opfattelse og forsøger derfor at simplificere julen og fokusere på selve juleaften fremfor de traditionelle julefrokoster.

Det skriver Ekstra Bladet.

For Bubber markerer juleaften det øjeblik, hvor roen indfinder sig, og hele familien samles omkring bordet.

I år skal Bubber holde jul med børn, kone, mor, bror og nevøer, men på trods af at forsamlingen bliver stor, så er der alligevel noget, der ærgrer Bubber.

Det er nemlig ikke alle hans børn, han skal fejre den store højtid med.

Trods Bubbers ønske om at samle alle sine børn juleaften er virkeligheden en anden, idet kun de to yngste, som er fra hans nuværende ægteskab med Signe Rossing, vil deltage. 

“Desværre. Det er jo også det, der sker”, siger han og påpeger, at hans ældste børn har kærester og børn, som de skal fejre jul med.

Når det kommer til gaver, så forsøger Bubber altid ikke kun at give de øvrige deltagere noget, de ønsker sig – men også nogle miljøvenlige gaver, der holder længe.

“Man må bruge noget tid på at finde ud af, hvad det her menneske ønsker sig, og give dem noget holdbart og brugbart. Noget, der holder, siger han, men fortæller også, at han ikke selv laver nogen ønskeliste, da ting ikke betyder det store for ham.”