I en to timer lang maratonudsendelse taler Bubber emnet utroskab, men det er ikke meget, han åbner op om sine egne oplevelser med det ømme emne.

Bubber var i nat gæstevært hos Radio4’s program ‘Nattevagten’, hvor overskriften var “Nuancer af utroskab” – med Bubber.

Den landskendte fjernsyns-super-stjerne kom for alvor på forsiderne, da han havde været sin kone utro med barnepigen.

Han har siden 2019 været på forsiden af diverse blade i 2019, hvor ‘Bubber’ og ‘utroskab’ lagt på alles tunger.

I 2019 kom den chokerende nyhed frem, at han havde gjort familiens tidligere barnepige gravid, og at hans 30-års-lange ægteskab med sin daværende kone Christina ‘Ibsen’ Meyer sluttede brat.

Sidste år erkendte ekskonen dog også, at hun ikke selv havde ren mel i posen, ved sin mands side igennem årerne.

Siden da, har mange ønsket en kommentar eller en udtalelse fra fjernsyns-veteranen. Endelig åbner han op i Radio4’s ‘Nattevagten’, hvor overskriften var “Nuancer af utroskab”.

Nuancer af utroskab

I nat var Bubber gæstevært på Radio4-programmet “Nattevagten” hvor udsendelsestitlen “Nuancer af utroskab – med Bubber”. Her åbnede gæsten stille op om hans erfaring med det kontroversen.

“Jeg kender begge sider af utroskab” lød det blandt andet fra Bubber roligt, imens lyttere ringede ind og fortalte om deres egne personlige problemer og historier om emnet.

“Jeg vil jo nødig indrømme det, men det er en form for mindreværd, som man på en eller anden måde føler. Man vil have nogle skulderklap og en begejstring, nogen der kigger på en med nogle andre øjne. Måske er det jagten på den der anerkendelse” uddybede han, da en lytter ringede ind og bad Bubber om at forklare.

En anden lytter ringede ind og spurgte ind til Bubber’s skandalehistorie fra 2019, men igen forsøgte underholderen at holde kortene tæt til kroppen.

“Om end jeg gerne ville, kan jeg ikke fortælle dig hele min historie (…) Når alt kommer til alt, så vokser man jo bare nogle gange fra hinanden. Og så er man måske for fej eller for svag til ikke selv at kunne slutte det i tide”.

Det 2-timer lange afsnit kan høres hvor du lytter til dine podcasts.

Du kan blandt andet lytte til den på Podimo.

En anonym fortæller en historie på podcasten ‘Skygge Kvinder’ episode 6, episode 7 på Podimo. Historien minder mistænksomt meget om denne historie.